Vi hyresgäster är så nöjda med denna fastighetsskötsel i Vimmerby

God dag, god dag alla mina läsare som har hittat in till bloggen. Jag tycker det är roligt att få skriva ett inlägg om ett företag som heter SM Hem & Fastighetsskötsel eftersom det är det här företaget som hjälper till så att vi har det så fint där vi bor, nära naturen i Vimmerby. Jag bor i en vanlig hyreslägenhet och min hyresvärd tar hjälp med sin fastighetsskötsel i Vimmerby av SM Hem & Fastighetsservice. 

 

Här bor det många familjer med barn, även om just jag är en pensionerad änka, och det var längesedan mina barn flyttade hemifrån nu. Det är inte bara jag som är väldigt belåten med hur fint här är. Även mina grannar brukar jag prata med om hur fint här har blivit. Barnen och deras familjer brukar samlas ute på gården och fika eller grilla korv. Jag har bott i det här huset i 15 år och det har varit flera olika personer som har ägt huset. De flesta tycks väl bara ha köpt i spekulation och inte varit så noggranna med hur det egentligen sett ut. Nu har vi äntligen en hyresvärd som satsar på att få det fint och trevligt, och det är nog mycket tack vare att vår värd tar hjälp av SM Hem & Fastighetsservice. Den här möjligheten till att få hjälp med fastighetsskötsel i Vimmerby kan det väl alltid vara bra för er att känna till. Det här företaget hjälper till med både inre och yttre miljöer, det mesta som behöver göras både i och utanför fastigheter kan SM Hem & Fastighetsservice ordna. Även ni som behöver hjälp med er fastighetsskötsel i Hultsfred eller i Oskarshamn kan höra av er till SM Hem & Fastighetsservice.