Lilla Massagestugan Vedhall

Det är härligt att bo på Västkusten och jag har många som följer mig här på bloggen som brukar tacka mig för alla mina tips på vad man kan hitta på för spännande saker i Kungälv med omnejd. Shopping, bad och naturupplevelser är sådant jag allt som oftast skriver om, men idag ska jag tala mer om de inre upplevelser man kan få erfara, till exempel genom att gå till ett företag som vänder sig till alla som söker massage i Kungälv med omnejd. Massage är bra, så då får det bli ett inlägg om detta företag som är för oss som söker massage i Kungälv, Kärna eller Marstrand. Jag har själv fått massage ett antal gånger på ett företag som heter Lilla Massagestugan Vedhall, av en riktigt duktig massageterapeut som heter Lena Bengtsson. 

Träning och hälsa brinner jag riktigt ordentligt för. Jag går på gym tre gånger i veckan och så är jag ute och springer minst 5 kilometer ett par gånger i veckan också. Ibland drabbas jag av träningsvärk, och då är det helt underbart att få en stunds välgörande behandling i massage. Det finns förstås flera anledningar till att välja att gå på massage. Det kan vara för att behandla någon skada, det kan vara för att mjuka upp stela leder och muskler, men det är ju också inte fel att bara få unna sig en stunds avkoppling som är gudomligt skön. Jag har provat massage på lite olika företag runtom, men aldrig varit så nöjd som med just det här företaget. Så nu hoppas jag att fler personer som vill ha massage i Kungälv med omnejd ska få upp ögonen för Lilla Massagestugan Vedhall. Det är rena rama hälsokosten för både kropp och själ, att få denna massage som Lena Bengtsson ger på sitt företag.